пʼятницю

Якісне просування Вашого бізнесу в інтернеті, збільшення замовлень у ваш бізнес.

Пропоную послуги по підвищенню ефективності вашого бізнесу в Інтернеті. SMM - маркетинг, створення сайтів Wordpress, створення та адміністрування груп, Фейсбук, Вк, Інстаграм, SEO налаштування.



Навик ведення блогу
Facebook, Instagram, LinkedIn
Навички роботи з YouTubе
Копірайт/рерайт
Українська, Русский
Таргетингова реклама в Facebook та Instagram, знання рекламного кабінету в FB


Створення груп, пабліків, заходів у мережі.
Налаштування таргетингової реклами.
Знання специфіки просування продукту у соціальних мережах
SMM-просування (Social media marketing) 
Постинг і адміністрування спільнот 
Таргетингова реклама в Facebook, Вконтакте , Instagram 
Пошукова реклама Google AdWords 
SEO-оптимізація в соціальних мережах
Створення унікального контенту

Проведу тренінг - Курс СЕО для початківців. Презентація та просування бізнесу в інтернеті. Розкрутка сайту, збільшення відвідувань з пошукової системи Гугл, як самостійно налаштувати та просунути сайт.
Створюю сайти на базі Вордпресс та займаюсь просуванням. Практичний досвід   три роки.

До того розуміюсь в інших темах (організація бізнесу, продаж в інтернеті, ресторанний бізнес, розкрутка сайту,  робота за кордоном, ремонт квартир) -   можу поділитись досвідом, провести тренінг.  Відкритий до співпраці, як бізнес - тренер. СЕО оптимізація, створення груп у соц.мережах. 


Senior SEO+38 063 616 43 83 Олег. Viber / Telegram / WhatsApp 


Koteamore@gmail.com



1 коментар:

  1. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити