середу

Бізнес в інтернеті. Що треба знати.

Інтернет підприємництво. Бізнес в інтернеті, продаж товарів та послуг. Донесення інформації до користувача. 


Якщо Ви задумали стати інтернет бізнесменом і плануєте бізнес в інтернеті, без цих знань, Вам не впоратись. 


І як завжди, краще ознайомитись з інформацією та діями інших бізнесменів, це допоможе зекономити та пришвидшить процес заробітку в інтернеті. Відвідуйте тренінги та семінари, слухайте вебінари - це точно допомагає ;)

Суть всього інтернет бізнесу, головна підстава - як мога більше людей, має побачити ваш товар.

Чим більше переглядів, тим більше  покупців - це основа бізнесу в інтернеті. 




В цьому випадку, як раз й згодяться знання SEO, SMM, контекстної реклами. Краще послухати та подивитись, як це роблять успішні бізнесмени, а не ломати собі голову, як то краще зробити.



Друга головна складова - це контент. Актуальний вміст вашого сайту, групи чи оголошення. Наскільки він зачіпить переглядаючого це вже справа контент менеджера. Обов'язково треба вміти писати продаючи тексти.

 Контент наше все. Якщо Ви маєте розвинуту фантазію, писали в школі переказ та являєтесь експертом в якійсь темі - робіть блог та заробляєте на рекламі Гугл Адсенс. Для успіху потрібні унікальні тексти, з максимальною інформативністю по темі. Пошукові роботи вже навчені розпізнавати тексти на вашому сайті і просто набір ключових слів, вже не достатньо для топ-5 Google.

Доставка товару - також має велике значення для успіху бізнесу в інтернеті. Після вибору товару, покупець хоче отримати своє замовлення, з як найменшими витратами, хоча ціни в інтернеті завжди менші чим в офлайні. Можна використовувати фішку - при замовленні трьох штук, доставка безкоштовно ;)

Переваги бізнесу в інтернеті - цілодобова діяльність, без прив'язки до місця,  велика інформативність покупців, продаж з адресною доставкою.  Найбільша вигода, але й одночасно конкуренція - це продаж інтелектуальних товарів. Починати можна з продажу квитків на концерти або на перевезення - тема завжди актуальна, не потребує складів та кожен покупець сам може роздрукувати придбаний квиток.

Почитайте також -  Поговоримо про SEO. 

Скоро напишу більш детально, про пасивний заробіток в інтернеті. Але все рівно, треба час від часу вкладати свої зусилля (написання унікальних текстів).

Підписуйтесь на оновлення, ставте лайки та репости ;) Дякую. OlegAnykey

Немає коментарів:

Дописати коментар