вівторок

Поговоримо про SEO. СЕО оптимізація. Вступний тренінг.

Поговоримо про СЕО (SEO).  Що таке і для чого потрібне. 


Комплекс сео налаштувань проводиться при створенні будь якого сайту, який розрахований на тривалу перспективу та довгий час роботи. 

Це може бути сайт - візитка, інформаційний сайт, сайт з продажу, блог, портал новин. При правильному сео налаштуванні, збільшується кількість  відвідувачів на сайт.



Показник для кожного сайту, це відвідуваність, скільки користувачів заходить на ваш сайт і ознайомлюються з потрібною вам  інформацією. Більше переглядів це збільшення продажів. Одразу відокремлюємо платні методи збільшення відвідуваності сайту (15% проти 85% по сео).

Відвідувачі на сайт можуть бути з різних джерел - соц.мережі, перехід за посиланням, але найбільший трафік це переходи з пошукової системи Гугл, яка встановлена на безліч пристроїв по всьому світі. 

Пошук Гугл шукає відповідь на запит користувача, підбираючи джерела й видаючи найбільш адекватну інформацію. Якщо ваш сайт відповідає вимогам пошукової системи Гугл, то він й буде показаний як відповідь по запиту.



В пошуковій системі Гугл є вимоги до сайтів, які відносно суворі і мають свої правила. Головний показник - унікальність статті, другий фактор - наявність ключових слів по запиту, третій - посилання на сайт з інших джерел. 



Як раз робота сео оптимізатора - оформити сайт згідно вимог робота Гугл, якій  сканує сайти,  полегшити йому роботу і зафіксувати потрібні міткі для топ 1.   

Гугл являється авторитетною пошуковою системи для багатьох користувачів, і система завжди підтверджує свій авторитет. Тому в топ 5 попадають сайти або статті, які найбільше відповідають запиту користувача.  І якщо ваш сайт максимально відповідає запиту - ласкаво просимо в топ. Але до появи бота на вашому сайті, все має бути налаштовано ( комплекс сео оптимізації). Унікальний контент, ключові слова (семантика), картинки, посилання, правильна перелінковка (що збільшує час перебування на сайті), відео і головне - мати відповідь згідно запиту користувача.

Як раз комплекс сео заходів й дає можливість налаштувати сайт згідно цим вимогам та прискорити індексацію сайту пошуковим роботом Гугл.

Сео це формування запитів користувачів, відповідь на їх запитання.


Запитання, які задають  - ось що треба знати для успішного просування бізнесу в інтернеті. І така можливість є, витягнути з пошукової бази і налаштувати свій сайт під ці запитання.

Сео оптимізатор внаслідок аналізу семантичного ядра, підбирає ключові слова, визначає частотність  запиту і дає рекомендації щодо написання унікальних статей. Стаття має бути корисною для шукаючого відповідь на запитання - це головна умова  топу в Гугл, спеціально розроблений  штучний інтелект дбає про це. 

Контент наше все, інтелектуально складніше написати тексти. Хоча вони й одразу мають бути продуманими.


Семантичне ядро – це повний набір слів і словосполучень, що описують певний предмет, його характеристики. Це слова, які відносяться до діяльності сайту чи діяльності компанії, що володіє сайтом. Правильне складання семантичного ядра має дуже важливе значення для пошукової оптимізації, тому, що саме на його основі будується пошуковий механізм, без чого не можливе просування сайту. 



Результати проведення комплексу SEO,  не будуть помітні одразу, Гугл бот має зайти на сайт та визначити найкращий варіант. SEO оптимізація насправді легкий процес, але вимагає якісного виконання. Для пришвидшення індексації проводиться додатковий комплекс в який входить постійно оновлення сайту, актуально для новинних сайтів, які оновлюється по декілька разів в день і робот пошукової системи перебуває там постійно. Доречне розміщення свого посилання на таких сайтах, хоча стаття з посиланням падає у видачі через тиждень, так як з'являються інші новини (постійні та тимчасові посилання).

Самонаповнюючий сайт - оголошення. Стабільна тема для інтернет заробітку.

Низькочастотні запити - крута ідея по просуванню. Мало переходів, але багато супутніх запитів по темі, низька комерційна цінність.

Автор - OlegAnykey. Тренінги по СЕО -  оптимізації. Бізнес теми, консультації. +380636164383


2 коментарі: