неділю

Чесним бути вигідно. Головна підстава успішного бізнесу!!!

Секрет успіху. Будьте абсолютно чесні з самим собою і з іншими.


Пам'ятайте, що, коли мова стосується бізнесу, ваше слово - це ваша державна облігація, а ваша честь - той фундамент, на якому будується все інше.



Мабуть, саме цінна і шанована якість, яке ви можете розвинути в собі, - це репутація абсолютної порядності і чесності.

Будьте ідеально чесні в усьому, що ви робите, так само як і в кожній комерційній угоді або життєвому поступку.

 Ніколи НЕ компрометуйте свою порядність і чесність, ніколи не ставте їх під сумнів.



Будь-яка успішна діяльність заснована на довірі. Ваш успіх в тому, щоб стати мільйонером, який сам заробить свої гроші, буде визначатися виключно кількістю людей, які довіряють вам і бажають працювати на вас, які готові визнати вашу гідність, позичити вам гроші, купити ваші товари і послуги, а також схильні допомогти вам у важкі часи.

Характер - ось найважливіше надбання, яке ви можете придбати за все своє життя, а ваш характер базується на тій мірі порядності і чесності, яка властива вашим практичним діям.

Перший ключ до порядності і чесності полягає в щирості перед самим собою, причому в усьому без винятку. Будьте максимально щирими. А бути чесним і щирим перед собою означає робити те, що ви робите, найкращим можливим способом. Внутрішньо порядність демонструється особистої чесністю, а зовні - високоякісної роботою.

Читайте також - Кредити, борги та думки

Другий ключ до порядності і чесності полягає в щирості перед усіма людьми, з якими ви так чи інакше спілкуєтесь. Живіть з кожним по правді. Ніколи не робіть і не кажіть нічого, якщо ви не впевнені до кінця в тому, що це правдиво, благородно і чесно. Ні в якому разі і ні з якої причини не ставте під загрозу свою порядність і чесність. Завжди живіть згідно з найвищими нормами, які вам відомі.

Ось питання, яке ви регулярно повинні задавати собі і шукати на нього відповідь: яким став би навколишній світ, якби кожен його мешканець виявився точно таким же, як я?

Це питання змушує вас встановлювати для себе високі стандарти і постійно піднімати планку все вище і вище. Робіть так, як якщо б кожне ваше слово і дія мали стати універсальним законом. Ведіть себе таким чином, немов всі навколо спостерігають за вами і будують свою поведінку за вашим зразком. І при виникненні будь-яких сумнівів завжди поступайте правильно - незалежно від того, що це може означати для вас, і незалежно від того, яку ціну вам доведеться сплатити за це.

ПАМ'ЯТАЙТЕ ЗАВЖДИ про ефект бумеранга. Як ти, так і до тебе !!!!

"Думка - ось первинне джерело всякого багатства, жодного успіху, всякого матеріального блага, всіх великих відкриттів і винаходів, а також всіх досягнень". Клод М.Брістол

Почитайте також - Коли ти Підприємець 

Дональд Трамп. Успішне оточення має вплив на вас. 

Немає коментарів:

Дописати коментар